english

Kutatás

A Pannon Egyetem Kőszegi Kampusz diákjaként lehetőséged nyílik bekapcsolódni hazai és nemzetközi kutatásokba. A Kampusz oktatóinak, kutatóinak, illetve a partnerintézmények – elsősorban az iASK – kutatóinak vezetésével részt vehetsz kutatási projektekben, illetve saját kutatásokat is kezdeményezhetsz. A kutatásban részt vevő hallgatókat minden esetben tapasztalt, nemzetközileg elismert kutatók mentorálják. Ez kiváló lehetőséget biztosít karriered elindításához, legfőképp, ha a jövődet a tudományos pályán képzeled el, illetve a későbbiekben doktori (PhD) tanulmányokat szeretnél folytatni.

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.