english

Kapcsolatépítés

A Kampuszon lehetőséged nyílik nemzetközi kapcsolataid építésére. Kapcsolatba kerülhetsz nemzetközi hírű kutatókkal, gyakorlati szakemberekkel, külföldi egyetemek professzoraival, a politikai és a gazdasági élet szereplőivel, nemzetközi szervezetek képviselőivel és vezetőivel. A kampuszon így nem csak határokon átnyúló barátságokat köthetsz, hanem karriered építésének első lépéseit is megteheted: az itt oktatók és kutatók segíthetnek abban, hogy céljaidat megvalósítsd.

Miért a kampusz? pont alatt találsz egy rövidített listát arról, hogy kik fordultak meg a Kampuszon.

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.