english

Nyári Egyetem

Minden nyáron megrendezésre kerül egy kéthetes angol nyelvű nyári egyetem, ahol egy aktuális társadalmi-politikai kérdéskörrel kapcsolatban hallgathatod meg a meghívott szakemberek előadásait és diszkusszióit. A Nyári Egyetem 1996 óta kerül megrendezésre és ezidáig több, mint 30 országból vonzott hallgatókat és oktatókat. A Nyári Egyetem témája mindig valamely aktuális európai és/vagy globális esemény, amelyet több diszciplína nézőpontjából közelít meg. A multidiszciplinaritás nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a szakértők, a gyakorlati szakemberek, a kutatók, a döntéshozók és a diákok együtt vitassanak meg aktuális kérdéseket és keressenek megoldásokat napjaink kihívásaira. 

 

További információ: https://iask.hu/en/international-summer-university/ 

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.