english

VIII. Nemzetközi Kraft-konferencia Kőszegen – (Újra)Kapcsolódás

VIII. Nemzetközi Kraft-konferencia Kőszegen – (Újra)Kapcsolódás

Helyszín: Kőszeg, Zwinger torony és ZOOM platform
Időpont: 2022. szeptember 18-19. (vasárnap-hétfő)

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete szervezésében megrendezésre kerül a 8. Nemzetközi Kraft – Kreatív város, fenntartható vidék konferencia Kőszegen (Re)connections – (Újra)kapcsolódás címmel.


 


A konferencia első napján cél – tágabb és szűkebb értelemben vett – környezetünk és lehetőségeink áttekintése, míg a rendezvény második napján a Kraft-program kutatási eredményeinek részletesebb bemutatására és jó gyakorlatok ismertetésére kerül sor.


 


További információ és regisztráció:


https://iask.hu/hu/viii-nemzetkozi-kraft-konferencia-koszegen-ujrakapcsolodas/


 


 

2022. Szeptember 09. 11:01

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.