english

Gaál Zoltán emlékpályázatot hirdet a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete

A pályázatok beküldésének határideje: 2022. december 5.

Az emlékpályázatra a Kreatív város – Fenntartható vidék integrált módszertanra épülő, vagy azzal rokon alap- és/vagy alkalmazott kutatási témában írt pályaművekkel lehet jelentkezni.


A pályázat keretében olyan írásokat várunk, amelyekben a pályázók magas szakmai színvonalon mutatják be saját kutatásukat, annak célját, módszerét, eredményeit és tudományos vagy gyakorlati hasznosíthatóságának lehetőségét. A pályázat önálló, új tudományos/szakmai eredmény kell legyen, amely nem az intézettel korábban szerződéses munka keretében (vagy ahhoz kapcsolódva) valósult meg, illetve nem került közlésre egyéb publikációs fórumokon.


A határidőig beérkezett pályázatokat az Intézet által felkért szakmai zsűri anonimizált formában értékeli.


Díjazás: A zsűri által legszínvonalasabbnak ítélt pályaművet benyújtó jelentkező nettó 200.000 forint díjazásban részesül.


A legjobb, illetve a szakmai zsűri által közlésre ajánlott pályaműveket az intézet elektronikus tanulmánykötetben, szerkesztett formában megjelenteti. A legjobb pályaművet benyújtó jelentkezőt az intézet szakmai előadás tartására is meghívja. A pályázók írásbeli értesítést kapnak a pályázat eredményéről.


A pályázat benyújtása e-mailen lehetséges az alábbi címen: scholarship@iask.hu (A levél tárgyában kérjük megjelölni: „Gaál Zoltán emlékpályázat”)


A pályázatok beküldésének határideje: 2022. december 5. hétfő.


A tanulmány terjedelme 35000-45000 karakter (szóközzel együtt), amelybe beleértendő az 1000-1500 karakter terjedelmű absztrakt, az irodalomjegyzék, továbbá az ábrák és táblázatok szövegezése is. A pályaműveket MS Word formátumban kérjük benyújtani. A tanulmányban szereplő grafikus eredményeket (térképeket, saját készítésű ábrákat, stb.) külön képfájlban is kérjük csatolni.


 


További információ: https://iask.hu/hu/gaal-zoltan-emlekpalyazatot-hirdet-a-felsobbfoku-tanulmanyok-intezete/ 


 

2022. Október 18. 11:05

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.