english

Plakátkiállítással a játékszenvedélyről: a Totó és a Tippmix története képeken

Plakátkiállítással a játékszenvedélyről: a Totó és a Tippmix története képeken

2023. március 27., hétfő, 16.00
Zwinger, Kőszeg

A Tudomány a kocsmában következő programja egy izgalmas plakátkiállítással megtartott előadás lesz március 27-én, hétfőn, délután 4 órakor a Zwingerben. Az interaktív előadás során minden résztvevő átéli majd a közös játék, a fogadás, a nyerés és az egymásra figyelés élményét. A nyeremények közt lesznek a sporthoz kötődő játékok, könyvek, eszközök.


Pálffy László matematikus, játékfejlesztő, játéktörténeti szakértő hozza el a Zwingerbe az idén hetvenhatéves totózás történetének legszebb plakátjait. Az előadó beszél majd a negyedszázados Tippmixről és szóba kerül az is, hogyan válik függőséggé a játékszenvedély.


Különleges sztorikkal, érdekes történetekkel és a játéktervezés módszereivel várjuk a kedves érdeklődőket rendezvényünkre! A megnyitón mindenki részt vesz egy játékban!

2023. Március 29. 08:45

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.