english

Együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete

Együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete

Együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Egyetem és a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete a Kraft-konferencia első napján az MTA VEAB székházában, Veszprémben.
A szerződésben foglaltak szerint az együttműködés célja: az interdiszciplinaritás erősítése a doktori képzésben a társadalomtudományok, a bölcsészet, a művészetek és a kapcsolódó műszaki valamint természettudományi területek legújabb eredményeinek összekapcsolásával, különös tekintettel a társadalmi újítás, a fenntarthatóság és a technikai innováció közép-európai régió szempontjából kulcsfontosságú területei kutatására.


A megállapodás szerint: az intézet vezető kutatói egyebek mellett témavezetőként, konzulensként irányítják az egyetem doktoranduszait, külső tagként támogatják a PE Doktori Tanácsának munkáját, de oktatóként is részt vesznek a képzésben.
A megállapodást az egyetem részéről: Abonyi János, a Pannon Egyetem rektorhelyettese, Csillag Zsolt, az egyetem kancellárja, Miszlivetz Ferenc, az iASK főigazgatója és Sőbér Aurélia, az intézet gazdasági vezetője írta alà.

2023. Szeptember 25. 09:00

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.