english

Kőszegi kalandok- interjú dr. Dániel Zoltán András megbízott igazgatóval

Egyetemünk- a Pannon Egyetem hivatalos lapja

Kőszegi Kalandok - interjú dr. Dániel Zoltán András megbízott igazgatóval


 


"A Kőszegi Kampusz a Pannon Egyetem legkisebb és egyben legfiatalabb kampusza. Jelen pillanatban két angol és egy magyar nyelvű képzés érhető el Kőszegen, melyek közül az egyiket mesterképzési (nemzetközi tanulmányok), a másik kettőt pedig posztgraduális képzési formában indítjuk.


A kampusz emellett szoros szövetségben dolgozik a Kőszegen működő Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetével (IASK), mely számos területen folytat kutatási tevékenységet. Az ott dolgozó oktatók, kutatók munkája nagymértékben hozzájárul a kőszegi képzések színvonalassá és tartalmassá tételéhez. Az órákat főként veszprémi oktatók és az IASK intézet munkatársai tartják."


 


A teljes cikk elérhető az Egyetemünk lap honlapján:


http://egyetemunk.com/koszegi_kalandok/?fbclid=IwAR1sRZmgmGbn2MjFIW_8btEubsYKq-NlfoNO4r6Y8StKFs8qu1zC75Os8sg 


 


 

2019. Június 11. 15:11

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.