english

Jean Monnet Centre of Excellence

A korábbi Jean Monnet Centre of Excellence az Európai Unióval kapcsolatos ismeretek és kompetenciák egyik vezető intézménye. Célja, hogy élvonalbeli szakembereket meghívva összefüggéseket teremtsen az Európa Tanulmányok tudományterületei között, valamint kapcsolatokat építsen más országok kutatóintézeteivel és egyetemeivel.

A 2010 és 2013 között Kőszegen megvalósult "Between Globality and Locality: Europe in a Global Context" projekt a Jean Monnet program "jó gyakorlatai" közép is felkerült példaként, mint olyan projekt, amely kíválóan valósította meg a Jean Monnet Centre of Excellence célkitűzéseit. Részeletek itt olvashatók.

 

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.