english

Jean Monnet Chair

Dr. Jody Jensent, az iASK kutatóját, a Pannon Egyetem egyetemi docensét, a Kőszegi Kampusz nemzetközi tanulmányok mesterprogramjának szakfelelősét 2016 őszétől kezdve három évre "Jean Monnet Chair for European Solidarity and Social Cohesion" professzornak nevezte ki az Európai Bizottság.
Az Európai Bizottság ezen kitüntetése új projektek, szemináriumok, akadémiai rendezvények létrehozását támogatja, illetve ösztönzi publikációk kiadását és előadások szervezését az Európa-tanulmányok területén.

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.