english

Kutatás

A Pannon Egyetem Kőszegi Kampusza szoros együttműködésben dolgozik a kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézetével. Az Intézet támogatja a tudományágakat átfogó kutatást és projekteket, amelyek integrálják a konkrét kérdések elméleti és gyakorlati megközelítéseit, emellett gyorsan reagál a társadalmi és gazdasági körülmények átalakulására. Az Intézet a nemzetközi politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális változást kívánja ösztönözni. Kiváló színvonalú kutatási tevékenységének elismeréseként, az ISES Alapítvány 2010-ben elnyerte az Európai Bizottságtól a Jean Monnet Centre of Excellence címet, s 2012-ben a Kulturális Örökség Menedzsment és Fenntartható Fejlődés UNESCO Tanszékké nyilvánították. A 2015-ben létrehozott Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete támogatja a társadalmi szinten releváns bölcsészet- és társadalomtudományi kutatást. Az Intézet profilja és kutatóinak köre vezető európai tudásközponttá és kutatóközponttá formálódik, amely teret ad a jövő generációinak kibontakozásához.

A Pannon Egyetem kutatásairól bővebb információt a Pannon Egyetem vonatkozó honlapján (http://www.uni-pannon.hu/index.php/kutatas) olvashatsz. A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete kutatásai elsősorban társadalomtudományi jellegűek, illetve a Kraft - Kreatív város és Fenntartható Vidék projekthez kapcsolódnak (https://iask.hu/hu/ ).

iASK műhelytanulmányok: https://iask.hu/hu/muhelytanulmanyok/ 

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.