english

Unesco Tanszék

A tanszéket 2011. május 23-án alapították

A Tanszék, amelynek hivatalos neve "UNESCO Chair in Cultural Heritage Management and Sustainability" az Institute for Social and European Studies Foundation (ISES, Kőszeg) és Corvinus Egyetem részvételével működött. A 2017-ben beadott meghosszabbítási kérelem alapján 2017-2021 között a Tanszék az Institute for Social and European Studies Foundation (ISES, Kőszeg), az iASK (Institute of Advanced Studies Kőszeg) és a Pannon Egyetem Kőszeg Kampusz támogatásával működik.

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.