english

Virtuális Nyílt Napok

Amennyiben lemaradtál a nyílt napról, megtekintheted ITT

 

Nem tudod hova tovább?

Gyere el a Virtuális Nyílt Napok eseményünkre, és ismerd meg milyen lehetőségeket tartogat számodra a Pannon Egyetem Kőszeg Kampusz!

Mivel idén a mindannyiunk számára emlékezetes személyes iskolalátogatások sajnos elmaradnak, csak online tudunk veletek találkozni. A Virtuális Nyílt Napokon oktatóink, hallgatóink és céges partnereink előadásain keresztül szeretnénk nektek megmutatni, milyen a “pannonos” életérzés, de alkalom nyílik arra is, hogy a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekre választ kapjatok.

 

Mikor?

2020. december 9. (szerda) 20.00- 20.45 | Tudományos fellegvár történelmi közegben - Bemutatkozik a Kőszeg Kampusz. /  Tovább a Virtuális Nyílt Nap Facebook eseményéhez! >>>

 

Hol?

Online. A regisztráció után megküldjük a csatlakozáshoz szükséges linket. Regisztráció itt!

 

Program

20:00-20:05 Egyetemi köszöntő – Előadó: Gombás Kornél

20:05-20:30 Tudományos fellegvár történelmi közegben - Bemutatkozik a Kőszeg Kampusz – Előadó: Dr. Dániel Zoltán András kampusz igazgató

20:30-20:35 A Nemzetközi Nyári Egyetemről

20:35-20:45 Kérdések és válaszok jelenlegi és volt hallgatóinkkal

 


Ha szeretnéd felsőfokú tanulmányaidat magasabb szinten nemzetközi környezetben folytatni, jelentkezz a nyílt napra, hogy informálódj a rád váró lehetőségekről!

Sétálj végig virtuálisan a Pannon Egyetem kampuszain és szerezz első kézből információt szakjainkról, képzéseinkről!

Találkozz online oktatóinkkal, hallgatóinkkal és céges partnereinkkel! 
Az online nyílt nap alatt folyamatosan, chaten keresztül válaszoljuk meg a felvételivel és a Pannon Egyetemmel kapcsolatos kérdéseidet, munkatársaink élőben válaszolnak - mintha csak személyesen találkoznátok!

 

Regisztráció ITT!

 

 

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.